Руските окупатори при сложни метеорологични условия засилват настъплението си и се опитват да

...
Руските окупатори при сложни метеорологични условия засилват настъплението си и се опитват да
Коментари Харесай

Русия засилва настъплението , Украйна стабилизира позициите си

Руските окупатори при сложни метеорологични условия ускоряват настъплението си и се пробват да овладеят самодейността преди президентските избори в Русия, до момента в който украинските въоръжени сили консолидират позициите си.

Това оповестиха анализатори от американския Института за проучване на войната (ISW), на които се базира украинската организация УНИАН.

В прегледа се споделя, че руските сили евентуално ще стартират настъпателни операции в доста браншове на фронта по време на най-лошите метеорологични условия в опит да завземат и запазят самодейността преди президентските избори в Русия, които са планувани за март 2024 година В обзора се напомня, че съветските войски водят настъпателни дейности по по-голямата част от фронтовата линия: по границата на Харковска и Луганска области, покрай Бахмут и в посока Авдиевка, а също по този начин правят непрекъснати наземни офанзиви на запад от Запорожка област. Темпото на боевете по цялата фронтова линия значително подхожда на оценките на ISW, че съветските сили се пробват да си върнат самодейността на бойното поле най-малко от средата на ноември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР